Øvelokaler

Råstof Roskilde råder over 15 øvelokaler centralt placeret på Musicon i Roskilde. 

Lokalerne varierer i størrelse.

Alle øvelokaler er udstyret med sanganlæg (PA). Nogle øvelokaler har også trommesæt, guitarforstærkere og basforstærker (baggear).

I de fleste øvelokaler skal man selv medbringe egne forstærkere og trommesæt. Eget musikudstyr må opbevares i lokalet, hvis det bliver brugt aktivt og er indenfor rimelighedens grænser (lige meget plads til alle i lokalet).

I deleøvelokaler har man to faste øvetider om ugen (2 x 3 timer). Brug herudover koordineres mellem brugerne i øvelokalets lukkede facebook gruppe.

PRISER

Deleøvelokale med PA (ekskl. mikrofoner)
4 bands i 1 lokale
Kontingent 750 kr./md. per band

Deleøvelokale med PA og trommesæt (ekskl. mikrofoner og bækkener)
4 bands i 1 lokale
Kontingent 750 kr./md. per band

Deleøvelokale med PA og fuldt baggear (ekskl. mikrofoner og bækkener)
4 bands i 1 lokale
Kontingent 750 kr./md. per band

Øvelokale med PA og fuldt baggear (ekskl. bækkener), sangmikrofoner, stagepiano og digital mixer med optagemulighed.
Faste tider er ikke muligt i dette lokale.
Kan bookes på timebasis til 50 kr./time.
Se mere om lokalet med timebetaling

Foreningen har et mindre antal fuldtidslokaler (1 band i 1 lokale). Disse bliver sjældent ledige, og vi har derfor besluttet ikke at føre en venteliste. Ledige fuldtidslokaler vil blive annonceret på foreningens sociale medier.

BETALING

Alle brugere af foreningens øvelokaler skal være medlem af foreningen og have betalt seneste opkrævede årskontingent (150 kr./år). Dette gælder både lokaler med faste tider, fuldtidslokaler og lokalet med booking fra gang til gang.

Brug af øvelokalerne er herudover omfattet af et MÅNEDSKONTINGENT eller TIMEBETALING afhængig af lokaletype.

Månedskontingentet opkræves løbende og kan opsiges med en måneds varsel plus løbende måned. I skal vælge en bandansvarlig, som er kontaktperson for bandet, og som kan modtage opkrævning af månedskontingent.

Timebetaling betales i forbindelse med online booking og kan ikke refunderes. Du kan booke tid i øvelokale med timebetaling i medlemsportalen. Du skal logge ind for at kunne booke.

FREMVISNING

Har du spørgsmål til ledige tider, eller ønsker du at få fremvist et øvelokale, kan du kontakte leif@raastofroskilde.dk.

SØG OM ØVELOKALEPLADS

Ønsker du at søge øvelokaleplads, kan du skrive til leif@raastofroskilde.dk eller udfylde kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig.

Hvis der ikke er ledige pladser, kan du blive skrevet på venteliste. Det er muligt at stå på venteliste uden at være medlem af foreningen, men medlemmer vil blive prioriteret først.

KONTAKT MIG VEDRØRENDE ØVELOKALER

    Jeg er medlem og ønsker at blive kontaktet vedr. øvelokaleJeg har lige meldt mig ind og ønsker at blive kontaktet vedr. øvelokaleJeg er nysgerrig og ønsker at blive kontaktet vedr. øvelokale